Nyhedsbrev

Vil du være blandt de første, der får nyhederne?

…Så skriv dig op til vores nyhedsbrev!

Solcellebranchen er i konstant udvikling, og der søges hele tiden nye måder at optimere og forbedre teknologien, så vi kan udnytte de ressourcer, der er omkring os endnu bedre. På den måde kan vi passe endnu bedre på vores planet. Det betyder, at vi løbende har spændende nyheder om nye produkter og nye muligheder med solcelleteknologien.

De nyheder og fremskridt vil vi gerne dele med dig!

For at gøre det nemmere for dig at få vores nyheder, har vi besluttet at sende dem til dig på mail. På den måde kan du læse nyhedsbrevet, når du har tid.

Skriv dig på listen

Hvis du også vil have en mail fra os, når vi har noget på hjertet, så skal du blot skrive dig op her. Så er du sikker på, altid at være blandt de første der får nyhederne.

Subscribe to our mailing list

* indicates requiredVi vil meget gerne leve op til reglerne for GDPR, og skal derfor bede dig om at sætte flueben i boksen her under. Din accept giver os lov til at sende generelle nyhedsbreve, nyhedsbreve adresseret direkte til dig og nyhedsbreve med markedsføringsmateriale så som gode tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev. Alt hvad du skal gøre, er at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.