Batterisystemer

Spar penge – gem den overskyndende energi med et batterianlæg

Batterisystem til solcelleanlæg

Når solen skinner producerer dit solcelleanlæg strøm – det ved du godt, men uden et batterianlæg kan det være uden nytte.

Den gennemsnitlige danske familie er ikke hjemme i dagtimerne, hvor strømmen er gratis, de er i stedet hjemme i de tidlige morgentimer og i aftentimerne hvor solen, en stor del af året, ikke skinner.

Det betyder, at dit solcelleanlæg producerer strøm, som ledes direkte ud på nettet, og som du derfor ikke får glæde af.

“Det er da ikke en god løsning”, tænker du nok, og det er vi hos Sunfactor enige i.

Det smarte valg

Du kan naturligvis være fornuftig, når du bruger strøm. Du kan sætte din vaskemaskine og opvasker til at vaske i dagtimerne, du kan støvsuge som det første, når du kommer hjem fra arbejde for på den måde at udnytte de sidste sol-timer, men du kan ikke bede din teenager om at droppe sin musik, reality tv og Playstation om aftenen, fordi solen er gået ned. Du kan i stedet få et batterianlæg.

Med batterianlægget opnår du større frihed, idet batteriet gemmer den strøm som solcelleanlægget producerer i løbet af dagen. På den måde du også selv bruge din strøm i løbet af aftenen i stedet for at sende den gratis ud på el-nettet.

To typer batterianlæg

Når du tilknytter et batteri til dit solcelleanlæg, så findes der overordnet to typer systemer.
Det ene, hvor du via en hybridinverter sender din strøm fra panelere til batteriet, og den anden hvor batteriet er placeret før inverteren i serien og derfor gør det muligt at benytte en standard inverter.

De bedste batterianlæg

Hos Sunfactor forhandler vi kun de bedste og mest gennemprøvede løsninger. Derfor er vores valg faldet på litium-ion batterier, som har en lang levetid, og sikrer optimal ydelse.

Vi anbefaler Fronius med BYD batteri.

Læs mere om Fronius

Læs mere om BYD Battery-box

BYD batteri
Fronius Partner

Kontakt Sunfactor og hør mere om mulighederne med batterisystemer

Tror du også, at batterisystemer er den rette løsning for dine kunder, har du spørgsmål til de forskellige muligheder med batterier, eller er der andet du er usikker på?
Så ring til os på tlf: 81746799 eller skriv en mail til os på info@sunfactor.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.