Referencer

Vi har leveret mere end 3.500 solcelleanlæg til tilfredse kunder, som blandt andet tæller en masse private boliger, andelsboligselskaber, boligforeninger, børnehaver, rådhuse, skoler, idrætshaller, vandværker, storanlæg til landbruget og mange, mange andre. Nedenfor en lille smagsprøve på vores løsninger.

En del af en samlet leverance til Allerød Kommune på mere end 600 kWp. Vi har leveret til kommuner i hele Danmark.

Boligforeninger Sunfactor referencer

Andelsboligforeninger kan have rigtig god gavn af solceller. Der er mange til at bruge strømmen, mens den produceres, og det giver en rigtig god anlægsøkonomi.

Vi har leveret mere end 100 integrerede solcelleanlæg i Danmark. Vi har løsninger, som giver mulighed for at integrere standard solceller i taget, på en måde der tager hensyn til både æstetik og pris. Anlægget er fra 2016

525 kWp privat solcelleanlæg på Fyn. Installeret i 2013

Solaranlæg leveret til Greve Gymnasium tilbage i 2012/13. Det dækker i dag ca. halvdelen af deres elforbrug.

Bygningsintegreret solcelleanlæg med specialtilpasset solceller, som bliver produceret hos vores faste samarbejdspart i Tyskland. De er en af få virksomheder, der anvender en special fremstillingsmetode, som sikrer, at de kan få TüV (uafhængige kvalitetsgodkendelser) på deres specialtilpasset produkter. Vi kan producerer solceller som passer ind i alle typer af byggerier.

Referencer Sunfactor Køge facadesystem

Et eksempel på et facadesystem fra Køge 2017.

Vil du høre mere om vores projekter

Du kan altid ringe til os på +45 81746799  . Du kan også skrive til os på info@sunfactor.dk, og vi vil vende tilbage så hurtigt det er muligt.