Solcellepaneler

Solcellepaneler af høj kvalitet hos Gaia Solar v/Solaropti

Monokrystalinsk solcellepanel

Solcellepaneler er ikke bare solcellepaneler

Som med alt andet i denne verden er der stor forskel på de solcellepaneler som findes på markedet.
Der findes paneler af høj kvalitet, lav kvalitet, til en høj pris, og til en lav pris. Der findes paneler i forskellige farver og størrelser, og paneler som skiller sig ud fra normen.

 

Solcellepaneler fra Bisol

Hos Gaia Solar samarbejder vi med specialister med stor viden og erfaring inden for specialtilpasset PV. Det gør os i stand til at være en del af dit projekt allerede fra projekteringsfasen, og sikre at din ønskede løsning er drøftet med specialister allerede inden projektet vedtages.
Gaia Solar v/Solaropti er forhandler af anerkendte solcellepaneler. vi bruger kun markedets stærkeste producenter og Solcellepanelerne produceres primært i EU, hvilket sikrer at panelerne lever op til europæiske standarder.
Vi har en bred vifte af muligheder for forskellige løsninger. Vi kan tilbyde standard solcellepaneler, paneler med ekstra høj ydelse, solcellepaneler i en række forskellige farver og  rammeløse paneler.

Andre leverandører

Gaia Solar har desuden samarbejde med en række andre producenter, som blandt andet hjælper med at løse særlige opgaver, hvor der er behov for specielt tilpassede solcellepaneler.

Vi arbejder for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Det gælder både ved etablering af nye solcelleanlæg, og hvis der er behov for at udskifte enkelte dele på et eksisterende anlæg.

Hos Gaia Solar v/Solaropti hjælper vi virksomheder med alle tænkelige behov indenfor solceller. Stort som småt, integrerede løsninger som en del af tagbelægningen eller monteret ovenpå det eksisterende tag, som en del af bygningens facade eller monteret på altanen. Her er det kun fantasien, og tyngdekræften, der sætter en stopper for de mange muligheder der er for at udnytte solens energi.

Specialproducerede solcellepaneler

Ved nybyggerier er det i højere og højere grad blevet relevant at se på muligheden for at integrere solcellepanelerne i bygningens arkitektoniske udtryk. Det kan være som en del af rækverket omkring altaner, eller som udsmykning på facaden. Det er sågar muligt at producere solcellepaneler, der kan benyttes som alternativ til trapezplader over en udestue eller teresse.

Nyhed: Solcelle-tegl

Hos Gaia Solar v/Solaropti syntes vi at solcellepaneler er noget af det pæneste du kan have på dit tag. Men vi ved godt, at det ikke er alle huse der tager sig bedst ud med solcellepaneler på taget, og at de endda i sjældne tilfælde ødelægge æstetikken – For eksempel på et gammelt bondehus.
Solcelle-tegl går nemmere i et med er nærmest usynlige, eller sværere at få øje på i forhold til ’normale’ solcellepaneler fordi de falder naturligt ind med dit eksisterende tegl-tag.
Solcelle-teglene er designede så du undgår skygger på solcellerne. Det giver dig optimalt udbytte af dine solceller. En anden fordel ved solcelle-tegl er at de på grund af deres størrelse er nemme at tilpasse så de ligger pænt omkring et ovenlysvindue og tilpasser sig let den eksisterende tagkonstruktion. Solcelle-tegl kan lægges på tage med hældning varierende fra 20 til 80 grader.

Kontakt Gaia Solar v/Solaropti og få den korrekte rådgivning

Solceller er vores speciale, og vi hjælper jer hele vejen gennem processen. Har du brug for råd og vejledning, eller ønsker du at indhente et tilbud, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: 81747515, eller skriv en besked til os på info@sunfactor.dk, så tager vi hånd om din henvendelse.