Paneler

Gaia Solar er forhandler af Bisol solcellepaneler i Danmark. Bisol er en af markedets stærkeste producenter med en bred mulighed for forskellige løsninger. Hele deres produktion er i EU og deres kvalitet er veldokumenteret. De producerer både standard paneler, men også paneler med ekstra høj ydelse, solcellepaneler i række forskellige farver og rammeløse paneler.

Gaia Solar har desuden samarbejde med en række andre producenter, som blandt andet hjælper med at løse særlige opgaver med special tilpasset solceller. Vi kan hjælpe virksomheder med alle tænkelige behov for solceller.Stort som småt, integreret i taget eller på taget, som en del af facaden eller altanen eller måske en helt anden mulighed. Solceller er vores speciale og vi hjælper jer hele vejen gennem processen. Vi kan tilbyde hjælp med dimensionering og projektering af anlægget og til at håndtere relevante myndigheder.
Vi er eksperter i retsregler for solceller og solcelleanlæg. Og når anlægget skal leveres tager vi os af levering i alle dele af landet og til ethvert sted.

Vi kan via vores store forhandler netværk også tilbyde montering og tilslutning.

Gaia Solar har forhandlere i hele Danmark, så alle kan få en direkte og konkret rådgivning.