Solcellepaneler

Solcellepaneler af høj kvalitet hos Gaia Solar v/Sunfactor ApS

Solcellepaneler er ikke bare solcellepaneler

Som med alt andet i denne verden er der stor forskel på de solcellepaneler, som findes på markedet. Der findes paneler af høj og af lav kvalitet, og priserne varierer meget.

Der findes også specialpaneler i forskellige farver og størrelser og nyskabende løsninger, der skiller sig helt ud fra normen som f.eks. solcelletegl. der er næsten usynlige på et tegltag.

Eksperter i solcelleanlæg

Hos Sunfactor ApS samarbejder vi med specialister med stor viden og erfaring inden for specialtilpasset PV. Det gør os i stand til at være en del af dit projekt allerede fra projekteringsfasen og sikre, at din ønskede løsning er drøftet med specialister allerede inden, projektet vedtages.

Sunfactor er forhandler af anerkendte solcellepaneler, vi bruger kun markedets stærkeste producenter, og solcellepanelerne produceres primært i EU, hvilket sikrer, at panelerne lever op til europæiske standarder.

Vi har en bred vifte af muligheder for forskellige løsninger. Vi kan selvfølgelig tilbyde standard solcellepaneler, men også paneler med ekstra høj ydelse, solcellepaneler i en række forskellige farver, rammeløse paneler, transparente paneler og solcelle-tegl.

Leverandører

Sunfactor samarbejder med en række producenter, som blandt andet hjælper med at løse særlige opgaver, hvor der er behov for specielt tilpassede solcellepaneler.

Vi arbejder for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Det gælder både ved etablering af nye solcelleanlæg, og hvis der er behov for at udskifte enkelte dele på et eksisterende anlæg.

Hos Sunfactor hjælper vi virksomheder med alle tænkelige behov indenfor solceller. Stort som småt, integrerede løsninger som en del af tagbelægningen eller monteret ovenpå det eksisterende tag, som en del af bygningens facade eller monteret på altanen. Her er det kun fantasien og tyngdekraften, der sætter stopper for de mange muligheder, der er for at udnytte solens energi.

Specialproducerede solcellepaneler

Ved nybyggerier er det i højere og højere grad blevet relevant at se på muligheden for at integrere solcellepanelerne i bygningens arkitektoniske udtryk. Det kan være som en del af rækværket omkring altaner eller som udsmykning på facaden. Det er sågar muligt at producere transparente solcellepaneler, der kan benyttes som alternativ til trapezplader over en udestue eller terrasse.

Farvede solcellepaneler

Solcellepaneler kan være noget af det pæneste på en bygning eller et hus, hvis der anvendes de rigtige produkter i samspil med bygningens æstetiske udtryk, for eksempel farvede solcellepaneler, som står bedre til tagets øvrige belægning.

Specialpaneler >

Nyhed: Solcelle-tegl

Solcelle-tegl går nemmere i et med er nærmest usynlige, eller sværere at få øje på i forhold til ’normale’ solcellepaneler fordi de falder naturligt ind med dit eksisterende tegl-tag.

Solcelle-teglene er designede så du undgår skygger på solcellerne. Det giver dig optimalt udbytte af dine solceller.

En anden fordel ved solcelle-tegl er, at de på grund af deres størrelse er nemme at tilpasse, så de ligger pænt omkring et ovenlysvindue, og de tilpasser sig let den eksisterende tagkonstruktion.

Solcelletegl fra Sunfactor

Solcelle-tegl kan lægges på tage med hældning varierende fra 20 til 80 grader.

Solcelle-tegl >

Kontakt Sunfactor og få den korrekte rådgivning

Solceller er vores speciale, og vi hjælper jer hele vejen gennem processen. Har du brug for råd og vejledning, eller ønsker du at indhente et tilbud, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: 81747515, eller skriv en besked til os på info@sunfactor.dk, så tager vi hånd om din henvendelse.