Paneler

Solcellepaneler af høj kvalitet hos Gaia Solar v/Solaropti

Monokrystalinsk solcellepanel

Solcellepaneler er ikke bare solcellepaneler

Som med alt andet i denne verden er der stor forskel på de solcellepaneler som findes på markedet.
Der findes paneler af høj kvalitet, lav kvalitet, til en høj pris, og til en lav pris. Der findes paneler i forskellige farver og størrelser, og paneler som skiller sig ud fra normen.

 

Bisol

Gaia Solar v/Solaropti er forhandler af Bisol solcellepaneler. Bisol er en af markedets stærkeste producenter, og er kendt for den høje kvalitet. Med bisol får du en bred vifte af muligheder for forskellige løsninger.

Bisol Solcellepaneler produceres i EU, hvilket sikrer at panelerne lever op til europæiske standarter, og deres kvalitet er veldokumenteret.

Hos Bisol produceres både standard paneler, men også paneler med ekstra høj ydelse, solcellepaneler i en række forskellige farver og rammeløse paneler.

AEG

AEG er kendt for, at producere nærmest alt hvad du har brug for i hjemmet. Derfor er det ikke unaturligt, at AEG nu også tilbyder både Solcellepalener og invertere – En hver bygning bør producere sin egen grønne energi.

Solcellepaneler og invertere fra AEG er en nyhed på det danske marked. Men AEG har forhandlet solceller internationalt igennem de sidste år, og har allerede slået fast at deres produkter er af høj kvalitet.

I Danmark forhandles AEG solcellepaneler og invertere udelukkende hos Gaia Solar v/Solaropti.

Andre leverandører

Gaia Solar har desuden samarbejde med en række andre producenter, som blandt andet hjælper med at løse særlige opgaver, hvor der er behov for specielt tilpassede solcellepaneler.

Vi arbejder for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Det gælder både ved etablering af nye solcelleanlæg, og hvis der er behov for at udskifte enkelte dele på et eksisterende anlæg.

Hos Gaia Solar v/Solaropti hjælper vi virksomheder med alle tænkelige behov indenfor solceller. Stort som småt, integrerede løsninger som en del af tagbelægningen eller monteret ovenpå det eksisterende tag, som en del af bygningens facade eller monteret på altanen. Her er det kun fantasien, og tyngdekræften, der sætter en stopper for de mange muligheder der er for at udnytte solens energi.

Kontakt Gaia Solar v/Solaropti og få den korrekte rådgivning

Solceller er vores speciale og vi hjælper jer hele vejen gennem processen. Har du brug for råd og vejledning, eller ønsker du at indhente et tilbud, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: 60 20 100, eller skriv en besked til os på info@solaropti.dk, så tager vi hånd om din henvendelse.