Invertere

Gaia Solar v/Sunfactor ApS er specialister i solceller og invertere

Vi fører alle nedenstående mærker, som vi kender indgående og rådgiver alle vores forhandlere omkring. Vi bruger for det meste Fronius invertere på grund af den gode kvalitet og support. Vi kan desuden på konkret forespørgsel skaffe andre mærker.

Fronius Partner
Sunfactor er Fronius Servicepartner

Ny inverter?

Hos Sunfactor kan vi naturligvis altid hjælpe dig med at få en ny inverter. Men nogle gange er det ikke nødvendigt.

Oplever du at der er fejl på din inverter? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har forhandlere blandt el-installatører i hele Danmark, som står klar til at rykke ud hvis du har brug for hjælp som ikke kan løses over telefonen.

Er din inverter gået i stykker indenfor garantiperioden, så kan vi hos Sunfactor hjælpe dig med at reklamere overfor producenten.

Skal din inverter udskiftes til en anden model?

Når der er behov for at udskifte din inverter til en anden, kan det nogle gange være svært at skaffe den nøjagtigt samme inverter. Det kan være fordi den model du har ikke længere produceres, eller at din inverter ikke længere er på positivlisten (energistyrelsens liste over godkendte invertere).

Når du skifter din inverter med en anden model, skal du være opmærksom på, at det i en række tilfælde kræver Energinet.dk’s tilsagn.
Hvis du er i tvivl og har brug for hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Har du brug for råd og vejledning?

Du kan ringe til os på +45 81746799 eller skrive en mail til info@sunfactor.dk – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.