Reparation eller udskiftning

Reparation eller udskiftning af dele på dit solcelleanlæg

… så står vi klar til at hjælpe dig.

Som alt andet kan du opleve, at dele af dit solcelleanlæg med tiden bliver slidt og skal skiftes ud. Det kan være montagen der trænger til et eftersyn, inverteren der opfører sig underligt eller panelerne der ikke yder som forventet.

Er det inverteren der er problemer med?

Der kan være mange forskellige grunde til, at din inverter melder fejl. Lige som med alt andet elektronik så er det en rigtigt god ide at tale med en fagmand, før du kaster dig ud i at forsøge at afhjælpe fejlen selv.

Hvis vi ikke kan løse fejlen over telefonen, kan vi tilkalde eksperthjælp for at finde ud af hvor fejlen er opstået. Sunfactor (Gaia Solar og Solaropti) samarbejder med el-installatører i hele landet.
Vi kan også hjælpe dig med at reklamere hvis din inverter stadig er dækket af garantien. Vi hjælper naturligvis også hvis du har brug for at få repareret eller udskiftet din inverter udenfor garantiperioden.

Tordenvejret kan bære skylden

Tordenvejret kan være skyld i, at din inverter ikke længere fungerer. Hvis et lyn slår ned i nærheden af dit solcelleanlæg, så vil du med høj sandsynlighed opleve, at din inverter sætter ud. Det gør den på grund af den høje elektricitet, der er i luften i området omkring et lyn, og fordi et solcelleanlægets paneler fungere som en udmærket strømleder.
Det kan kan undgås ved at montere en transientbeskytter på din inverter. På den måde sikrer du, at din inverter ikke går i stykker, næste gang et lyn slår ned i nærheden

Vi ekspederer garantireklamationer og reparationer på en lang række inverterer, sikkert også din kundes.

Er du opmærksom på montagedelene?

Montageklemmer og skruer skal som tommelsingerregel ses efter en gang om året. Det kan oftest være nok at tjekke anlægget visuelt, men en gang imellem skal skruerne efterspændes for at sikre at de ikke bliver løse igennem tiden.

sunfactor vedligehold solceller

Derudover kan det godt betale sig at tjekke at kablerne, også panelerne imellem, stadig holder.
På den måde sikrer du at dit anlæg producerer mest muligt i længst mulig tid.
Du kan læse mere om vedligehold af solcelleanlæg her.

Kontakt os for mere information

Har du et solcelleanlæg der trænger til vedligehold, udskiftning eller en forebyggende gennemgang, så send os en mail, det kan du gøre på info@sunfactor.dk. og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.

Sunfactor er Fronius Servicepartner

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 81746799 .

Sunfactor er Fronius Servicepartner.