Om os

Gaia Solar v/Solaropti

Gaia Solar v/Solaropti (tidligere Solaropti) opererer på business to business markedet.Vi tilbyder salg, rådgivning og vejledning om solceller og solcelleanlæg. Det gælder både tekniske spørgsmål, økonomiske og spørgsmål om regler på området.

Vores samarbejdspartnere er stabile velkendte producenter med mange års produktionserfaring. På den måde sikrer vi os og dig, at de produkter vi leverer lever op til højeste standarder. Vores leverandører kan altid levere tilfredsstillende dokumentation fra uafhængige myndigheder som sikkerhed for deres produkters kvalitet.

Gaia Solar v/Solaropti tror på, at fremtidens energi er ren energi

Hos Gaia Solar v/Solaropti har vi valgt udelukkende at satse på solcelleanlæg, fordi vi tror på, at fremtidens energi skal komme fra rene vedvarende energikilder, og fordi at solceller har vist sig at være den mest konkurrencedygtige teknologi.Med et solcelleanlæg har en privat husstand mulighed for at blive op til 80% selvforsynende i ren sol-energi.

Gaia Solar v/Solaropti ApS

Gaia Solar v/Solaropti har base i Greve

Omtrent 20 minutter syd for københavn ligger Greve. Her har Gaia Solar v/Solaropti både kontor og lager.

Vil du besøge os?

Kommer du i bil, via Køge bugt motorvejen, så skal du af ved afkørsel 27 Greve Nord.
Herfra kører du mod sydøst ad Kildebrøndevej. Drej så til højre og følg Lillevangsvej til du når Håndværkerbyen, hvor du igen drejer til højre.
Når du når Håndværkervænget, drejer du endnu en gang til højre, og kører et kører et kort stykke til Nr. 19, som ligger på højre side.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. +45 60 20 1000 eller skrive til os på info@solaropti.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.