Om os

Gaia Solar v/Solaropti

(Gaia Solar v/Solaropti (tidligere Solaropti)) er d. 10 april 2019 overtaget af Sunfactor ApS. Vi opererer stadig på business to business og det privat markedet. Vi tilbyder salg, rådgivning og vejledning om solceller og solcelleanlæg. Det gælder både tekniske spørgsmål, økonomiske og spørgsmål om regler på området.

Vores samarbejdspartnere er stabile velkendte producenter med mange års produktionserfaring. På den måde sikrer vi os og dig, at de produkter vi leverer lever op til højeste standarder. Vores leverandører kan altid levere tilfredsstillende dokumentation fra uafhængige myndigheder som sikkerhed for deres produkters kvalitet.

Gaia Solar v/Solaropti tror på, at fremtidens energi er ren energi

Hos Gaia Solar v/Solaropti har vi valgt udelukkende at satse på solcelleanlæg, fordi vi tror på, at fremtidens energi skal komme fra rene vedvarende energikilder, og fordi at solceller har vist sig at være den mest konkurrencedygtige teknologi. Med et solcelleanlæg har en privat husstand mulighed for at blive delvist selvforsynende i ren sol-energi.

Gaia Solar v/Solaropti ApS

Vi vil gerne høre fra dig

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. +45 81747515 eller skrive til os på info@sunfactor.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.