Om os

Sunfactor og Gaia Solar v/Solaropti

Gaia Solar v/Solaropti er d. 10 april 2019 overtaget af Sunfactor ApS. Vi opererer stadig på business to business og det private markedet. Vi tilbyder salg, rådgivning og vejledning om solceller og solcelleanlæg. Det gælder både tekniske spørgsmål, økonomiske og spørgsmål om regler på området.

Vores samarbejdspartnere er stabile velkendte producenter med mange års produktionserfaring. På den måde sikrer vi os og dig, at de produkter, vi leverer, lever op til højeste standarder. Vores leverandører kan altid levere tilfredsstillende dokumentation fra uafhængige myndigheder som sikkerhed for deres produkters kvalitet.

Gaia Solar v/Solaropti ApS

Vi tror på, at fremtidens energi er ren energi

Hos Sunfactor har vi valgt udelukkende at satse på solcelleanlæg, fordi vi tror på, at fremtidens energi skal komme fra rene vedvarende energikilder, og fordi solceller har vist sig at være den mest konkurrencedygtige teknologi. Med et solcelleanlæg har en privat husstand mulighed for at blive delvist selvforsynende i ren sol-energi.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. +45 81746799  eller skrive til os på info@sunfactor.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.