Montagesystemer

Der findes montagesystemer til alle typer solcellemontage

Det gælder alle tagtyper, hvad enten anlægget skal være integreret (GSE), om du søger en facade løsning, eller du søger vores nyhed: solceller i teglsten.

Det er vigtigt, at der er en god dialog inden projektet påbegyndes. Vores primære leverandør af montagesystemer er tyske Wasi, men vi fører også andre mærker som Schletter og Profiness, begge også tysk baserede. Alle producenter med mere end 10 års erfaring, hvilket garantere produkter af en høj kvalitet.

Gaia Solar v/Sunfactor ApS tilbyder viden om alle former for solcellemontage

Vi tilbyder rådgivning omkring alle former for montage til solcelleanlæg. Både standardløsninger til almindeligt kendte tagtyper, og hvis montagen giver særlige udfordringer og du derfor har brug for professionel rådgivning eller specielt udstyr.

Vores netværk af producenter er omfattende, og ingen opgave er for besværlig.

GSE

GSE er en montageløsning, der lader dig lægge solcellepanelerne helt ned i taget. På den måde kan du spare teglsten og sikre et æstetisk pænt resultat.

Gaiasolar solcellepaneler

Montage i Tegltag

Det er intet problem at montere solcellepaneler over et teglltag.

Panelerne monteres ved hjælp af bøjler som monteres på spærene, og ligger under teglene.

Lim montage Gaia Solar v/ Solaropti

Limløsning

Skal solcellepanelerne monteres på et fladt tagpaptag, eller et tag med minimal hældning, så er det en mulighed at lime skinnerne til taget, og dermed undgå at bore huller i tagpappen.

Det betyder samtidig, at du undgår at der kan sive vand ind under tagpappen og skade tagkonstruktionen.

Konsoller

Til tider kan der være behov for, at skabe hældninger på panelerne. Det kan være på et flat tag, eller det kan være paneler monteret direkte på jorden – her er konsoller nødvendige.

Der er mange muligheder for konsoller, og lige så mange muligheder for at bestemme hældningen på de monterede paneler.

Vil du høre mere om det rette montagesystem til dit tag

…eller vil du høre mere om muligheden for at integrere dit solcelleanlæg i taget med GSE montage, så skriv en mail til os på info@sunfactor.dk eller ring til os på +45 81746799. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.