Inverteren melder Fejl

Er der fejl på din inverter?

Der kan være mange forskellige grunde til, at din inverter melder fejl. Lige som med alt andet elektronik så er det en rigtigt god ide at tale med en fagmand, før du kaster dig ud i at forsøge at afhjælpe fejlen selv.

Hos Gaia Solar v/Solaropti vil vi meget gerne hjælpe dig med dit problem. Du kan ringe til os på tlf. 60 20 1000 eller skrive en besked til os i vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Hvis vi ikke kan løse fejlen over telefonen, kan vi tilkalde eksperthjælp for at finde ud af hvor fejlen er opstået. Gaia Solar v/Solaropti samarbejder med el-installatører i hele landet.

Vi kan også hjælpe dig med at reklamere hvis din inverter stadig er dækket af garantien. Vi hjælper naturligvis også hvis du har brug for at få repareret eller udskiftet din inverter udenfor garantiperioden.

Tordenvejret kan bære skylden

Tordenvejret kan være skyld i, at din inverter ikke længere fungerer. Hvis et lyn slår ned i nærheden af dit solcelleanlæg, så vil du med høj sandsynlighed opleve, at din inverter sætter ud. Det gør den på grund af den høje elektricitet, der er i luften i området omkring et lyn, og fordi et solcelleanlægets paneler fungere som en udmærket strømleder.

Det kan kan undgås ved at montere en transientbeskytter på din inverter. På den måde sikrer du at din inverter ikke går i stykker næste gang et lyn slår ned i nærheden

Er der problemer med din inverter?

Får du en fejlkode du ikke kender, siger inverteren mærkelige lyde eller er den helt død? Så ring til os, vi kan hjælpe med at finde problemet.

Ring til os på Tlf. 81747515 eller send en mail til info@sunfactor.dk.